Om oss

 

NORDLAND NORD KRETS

AV NORSKE TREKKSPILLERES LANDSFORBUND

Melbu Trekkspillklubb - 10års jubileum i 2014

 

Litt om vår historie

 

 

I 2003 ble de to trekkspillende herrer Sven Asbjørn Korneliussen og Gunnar Hagen enige om å starte en trekkspillklubb for spilleglede og sosialt samvær. Veien fra idé til handling var kort, og snart var Melbu Trekkspillklubb en realitet med 14 aktive medlemmer. Offesiell stiftelse av klubben skjedde i 2004.

 

Det ble snart klart at lag og foreninger ønsket trekkspillmusikk på sine arrangementer. Melbu Trekkspillklubb har nesten uten unntak sagt ja til slikt gratis ”arbeid”, og medlemmene har gledet seg over å delta.

 

Klubben var ikke snauere enn at de påtok seg å arrangere DM i 2007. Arrangementet ble i følge de deltakende på DM en suksess. Klubben har deltatt i de fleste DM etter oppstarten. I denne forbindelse har klubben hatt god hjelp fra Tor Furre, som har hjulpet oss med konkurransemelodiene.

 

Etter mange år i øvingslokalet, er entusiasmen fortsatt til stede hos medlemmene. Den fine miksen mellom stemmeøvelser og ”buskspill” passer oss veldig bra. Vi ser ikke for oss et liv uten trekkspillmusikk og den gode latteren på øvingskveldene.

 

Klubben har også arrangert egne fester i Arbeideren på Melbu i samarbeid med støtteforeningen. Den årlige Trekkspillgallaen ble lagt til Melbu i 2009, og klubben hadde suksess med denne, både sosialt, musikalsk og økonomisk. Trekkspillgallaen ble gjentatt i 2011 med godt resultat. I 2014 feiret vi 10-års jubileum med ny Trekkspillgalla med deltakelse av musikere fra Nordland og Troms.

 

Under SommerMelbu i 2010 deltok vi på "kulturferga". Vi reiste da frem og tilbake Melbu - Fiskebøl et par dager og underholdt med trekkspillmusikk. Det ble meget godt mottatt av turistene som reiste med.

 

Sommeren 2011 spilte vi på hurtigrutekaia i Stokmarknes i forbindelse med NRKs program "Hurtigruten minutt for minutt".

 

Vi har vært fast "inventar" på alle julebordene som Lions Club Hadsel har arrangert for pensjonistene i Hadsel kommune. Julebordene har vært avholdt i slutten av november måned. Dette har vært flotte tiltak sponset av næringslivet i Hadsel og Hadsel kommune. Vi har også storkost oss på disse arrangementene.

 

Under forberedelser til DM de siste årene har vi hatt god instruktørhjelp av Tor Furre. Vi føler at dette har gitt oss et løft rent musikalsk. Det sosiale samværet er også et lyspunkt i tilværelsen.

 

 

Om oss

Styre og stell

 

Adresse:

Melbu Trekkspillklubb

Postboks 316

8455 Stokmarknes

 

E-post:

melbu@trekkspillere.no

 

Telefon og e-post til medlemmer:

Klikk HER

 

Organisasjonsnummer:

992 585 935

 

Bankkonto:

4570 13 20631

 

Regnskap:

Regnskapstall 2004 - 2018

Regnskapene - diagram

 

Lydanlegget DL 1608:

Quick Start Guide

Reference Guide

 

Medlemmer:

Intern info

 

 

 

Klubbstyret 2019 - 2020

Leder

Bård Jenssen

Nestleder

Gunnar Stål Hageen

Sekretær

Bodil Eide

Kasserer

Odd Martin Davidsen

 

Andre funksjoner

 

Musikkutvalg

Odd Martin Davidsen

Gunnar Stål Hagen

Terje Voktor

Asle Holand

Revisor

Vigdis Ervik

Mediekontakt

Gunnar Stål Hagen

IT / Web

Odd Martin Davidsen

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved - Nordland Nord krets av Norske Trekkspilleres Landsforbund